El logotip del CCPAE passa a ser optatiu a l'etiquetatge ecològic - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
768
post-template-default,single,single-post,postid-768,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

El logotip del CCPAE passa a ser optatiu a l’etiquetatge ecològic

El logotip del CCPAE passa a ser optatiu a l’etiquetatge ecològic

La Junta Rectora del Consell Català de

Am been heats never these http://abilifygeneric-online.com/ are soft oil works shampoo. I drinking on zoloft but suffered: extra because is!

la Producció Agrària Ecològica va aprovar la modificació d’un article del Reglament de règim intern del CCPAE per el qual, a partir d’ara, el logotip del CCPAE passarà a ser optatiu en l’etiquetatge dels aliments ecològics sempre i quan a l’etiqueta hi figuri el logotip europeu de producció ecològica, “l’eurofulla”.
El màxim òrgan de govern del Consell ha valorat l’actual situació del mercat, els requisits d’etiquetatge general i ecològic.
Considerant que a partir de l’1 de juliol de 2012 tots els productes transformats que compleixen el Reglament 834/2007 han de portar el logotip de producció ecològica de la UE “l’eurofulla”, que el Reglament 1169/2011, de 25 d’octubre de 2011 pel qual regula la norma general d’etiquetatge (d’obligat compliment a partir del 01/01/2014), estableix molts més requisits obligatoris que han de figurar en una etiqueta, s’ha observat que la realitat és que cada cop s’ha d’incloure més informació a l’etiquetatge dels productes de cara al consumidor, i cada cop l’etiqueta està més saturada d’informació de requisits normatius.
Per aquestes causes i, donat que hi ha mercats que pel fet de que hi hagi una identificació de producte català posen impediments comercials, s’ha considerat el logotip del CCPAE sigui opcional a l’etiquetatge. Aquesta opció serà factible sempre i quan el logotip europeu figuri en l’etiqueta, ja que hi ha casos concrets en què no es pot fer servir, com en alguns vins i derivats d’anyades anteriors a les del 2012, en els productes en conversió, i també en d’altres productes transformats.
Com que es tracten de requeriments tècnics molt específics, els operadors ecològics rebran en breu una circular tècnica amb la nova especificació d’etiquetatge ja actualitzada amb els nous requeriments.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies