Ampliació termini de presentació DAN - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3156
post-template-default,single,single-post,postid-3156,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ampliació termini de presentació DAN

Ampliació termini de presentació DAN

El termini de presentació de la declaració anual (DAN) s’allarga fins al 14 de febrer de 2020.

L’article 38 del Decret 153/2019 estableix que, amb la finalitat de garantir i comprovar una correcta gestió de les dejeccions ramaderes i altres fertilitzants nitrogenats, els titulars de les explotacions ramaderes, agrícoles i centres de gestió han de presentar, dins del darrer trimestre de cada any, una declaració anual telemàtica (DAN).

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació va posar a punt el sistema informàtic (anomenat aplicació DAN) que permet la presentació telemàtica d’aquesta declaració anual. Una incidència en l’aplicació informàtica va implicar que alguna de les seves funcionalitats no estigués plenament operativa fins al 14 de novembre. En base a això, i tenint en compte l’article 32.4 de la Llei estatal 39/2015, el termini de presentació de la declaració anual (DAN) s’allarga fins al 14 de febrer de 2020.

Enllaç al Decret 153/2019

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies