Comunicat DUN i CGE, pròrroga de terminis - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3349
post-template-default,single,single-post,postid-3349,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Comunicat DUN i CGE, pròrroga de terminis

Comunicat DUN i CGE, pròrroga de terminis

Davant la situació excepcional d’estat d’alarma provocada pel coronavirus SARS-COV-2, us volem informar que, seguint les recomanacions de les autoritats i per garantir la continuïtat dels servei que us oferim, continuem treballant per mitjans alternatius com el teletreball.

És evident que, durant aquest període, evitarem l’atenció en persona als titulars de les explotacions. 

Per tal que, en la mesura del possible, puguem continuar actualitzant les explotacions i presentant declaracions sense la presencia dels titulars, us informem que ens podreu fer arribar els vostres encàrrecs de gestió de les DUN escanejats via mail. Aquesta opció és excepcional mentre duri el període de confinament. En el moment de finalització del termini de presentació que quedi establert, caldrà disposar de la totalitat dels encàrrecs de gestió signats originalment per donar validesa a les DUN davant el departament.

DUN

En aquest sentit, us informem que des del Departament d’Agricultura, s’està treballant en l’ampliació del termini dels ajuts i tràmits de DUN fins a 15 de maig (ajuts directes, ajuts a la sostenibilitat, ajuts a la competitivitat i la resta de tràmits DUN) tot i que s’ha demanat a la Comissió de la UE la possible ampliació fins a 15 de juny. Respecte l’ajut a la reestructuració i reconversió de la vinya, el termini s’ampliarà fins als 15 dies posteriors a la suspensió de l’estat d’alarma.

 

CGE, Pròrrogues ajuts inversions i joves

Informar-vos també que sinterrompen els terminis no vençuts de justificació d’inversions dels ajuts a la millora de la competitivitat d’explotacions agràries, a la mitigació del canvi climàtic i a la diversificació agrària, així com la certificació de l’execució del pla d’empresa de beneficiaris de l’ajut a la primera instal·lació de joves agricultors i agricultores.

La interrupció es reprendrà quan perdi la vigència el Reial Decret o les seves pròrrogues, si escau.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies