COMUNICAT termini DUN2020. Situació coronavirus - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3357
post-template-default,single,single-post,postid-3357,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

COMUNICAT termini DUN2020. Situació coronavirus

COMUNICAT termini DUN2020. Situació coronavirus

S’amplia el termini per presentar la sol·licitud dels ajuts i tràmits a la DUN 2020.

El passat dissabte es va publicar una ordre ministerial APA/269/2020, ampliant el termini per a la Sol·licitud Única fins el 15 de maig. Des de diferents països s’ha sol·licitat ampliar el termini el màxim possible, i la Comissió de la UE ha informat que permetrà una ampliació fins a 15 de juny, pendent de publicació al DOUE.

Us informem que el DARP està tramitant l’ampliació del termini dels ajuts i tràmits de DUN fins a 15 de juny (ajuts directes, ajuts a la sostenibilitat, ajuts a la competitivitat i la resta de tràmits DUN). Respecte l’ajut a la reestructuració i reconversió de la vinya, el termini s’ampliarà fins als 15 dies naturals posteriors a la suspensió de l’estat d’alarma. Tant bon punt es publiqui la normativa que ho establirà us ho comunicarem.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies