Ajuts CONTRACTE GLOBAL D'EXPLOTACIÓ per a l'any 2020 (CGE) - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3414
post-template-default,single,single-post,postid-3414,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ajuts CONTRACTE GLOBAL D’EXPLOTACIÓ per a l’any 2020 (CGE)

Ajuts CONTRACTE GLOBAL D’EXPLOTACIÓ per a l’any 2020 (CGE)

Us comuniquem que el 14/04/2020 s’ha publicat la RESOLUCIÓ ARP/832/2020, de 2 d’abril, per la qual es convoquen els ajuts associats al contracte global d’explotació per a l’any 2020 (CGE).

Recordeu que el termini per a la presentació de sol·licitud d’ajuts finalitzava el proper 15 de maigperò ja està publicat al DOUE la possibilitat d’ajornar aquest termini fins a 15 de juny i el període de modificacions fins el 30 de juny i s’està tramitant la pròrroga a nivell estatal. Tots els ajuts convocats es consideren indispensables per a la protecció de l’interès general i per tant, no estan suspensos els terminis administratius relacionats, d’acord amb l’apartat 4 de la disposició addicional tercera del Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 .

Es convoquen els següents ajuts associats al contracte global d’explotació per a l’any 2020 per una quantia màxima de gairebé 65 milions d’euros:

Competitivitat:

Sostenibilitat:

   • Només renovació de compromisos i pròrroga voluntària de compromisos:
   1. Gestió de zones humides
   2. Gestió i recuperació de prats de dall (excepte l’actuació de ressembra voluntària i l’actuació de recuperació de pastures que no podran acollir-se a pròrroga)
   3. Millora dels hàbitats esteparis de la Xarxa Natura 2000
   4. Conservació de races autòctones
   • Només renovació de compromisos:
   1. Gestió de la fertilització
   2. Biodiversitat cultivada
   • Només pròrroga voluntària de compromisos:
   1. Apicultura per a la millora de la biodiversitat
   2. Sistemes alternatius a la lluita química (excepte l’actuació de solarització que no podrà acollir-se a pròrroga)
   3. Producció integrada
  • Agricultura ecològica: renovació i pròrroga voluntària de compromisos i oberta exclusivament per a nous sol·licitants que no hagin demanat l’ajut en la campanya anterior, i únicament per a superfícies noves que tampoc hagin sol·licitat l’ajut en la campanya anterior.
  • Foment de la ramaderia ecològica: renovació i pròrroga voluntària de compromisos i oberta exclusivament per a nous sol·licitants que no hagin demanat l’ajut en la campanya anterior, i únicament per a superfícies noves que tampoc hagin sol·licitat en la campanya anterior.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies