Compromisos de manteniment de plantacions de vinya amb drets de la reserva i autoritzacions de nova plantació - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3419
post-template-default,single,single-post,postid-3419,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Compromisos de manteniment de plantacions de vinya amb drets de la reserva i autoritzacions de nova plantació

Compromisos de manteniment de plantacions de vinya amb drets de la reserva i autoritzacions de nova plantació

Pel que fa als compromisos de manteniment de plantacions de vinya amb drets de la reserva i autoritzacions de nova plantació, hi ha hagut algun canvi al respecte:

Les vinyes plantades amb drets de la reserva ja no tenen compromís de mantenir-se en la mateixa titularitat, ja que s’ha derogat la norma que el va crear. Així doncs, s’han eliminat aquests compromisos al Registre Vitivinícola de Catalunya i a partir d’ara aquestes parcel·les es podran declarar a la DUN pel titular actual i es podran eliminar de l’explotació de l’antic titular, sense que hi hagi cap incidència.

No obstant això, aquelles superfícies plantades amb  noves autoritzacions de vinya concedides a joves els anys 2016, 2017 i 2018 han de mantenir-se amb el mateix titular durant 5 anys (RD 740/2015 i RD 772/2017).

Aquelles superfícies  plantades amb  noves autoritzacions de vinya concedides a partir de l’any 2019 s’han de mantenir amb el mateix titular durant 5 anys, independentment de si és jove o no (RD 1338/2018).

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies