Guia per orientar les explotacions agràries a fer inversions en biomassa - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3423
post-template-default,single,single-post,postid-3423,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Guia per orientar les explotacions agràries a fer inversions en biomassa

Guia per orientar les explotacions agràries a fer inversions en biomassa

Informar-vos que des de l’any passat, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal, ha publicat al web del DARP una “Guia per orientar les explotacions agràries a fer inversions en biomassa”, que posa a disposició del sector dades específiques i raons per fer el canvi cap a fonts d’energia més sostenibles. Aquest document aporta la següent informació:

  • Coneixements sobre tipus de biomassa agroforestal que trobem a Catalunya i sobre diferents tipus de calderes.
  • Facilita consells pràctics a l’hora d’utilitzar biomassa.
  • Posa exemples d’instal·lacions en granges de porcí, avicultura i hivernacles en flor.
  • Facilita dades de consums, estalvi, imports i termini de recuperació de la inversió, comparant diferents fonts energètiques.

Adjuntem el link amb la publicació al web on podreu trobar el document: http://agricultura.gencat.cat/ca/detalls/Publicacio/a02-04-2019-Guia-per-orientar-les-explotacions-agraries-a-fer-inversions-en-biomassa

També us recordem que són inversions subvencionables i prioritzades dins de l’ajut a la mitigació del canvi climàtic en explotacions agràries, publicat recentment en l’Ordre de CGE 2020, l’ús, per a consum exclusiu de la pròpia explotació, de fonts renovables d’energia, com les inversions en calderes de biomassa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies