Novetats FotoDUN per arrencades de vinya i PAE - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3431
post-template-default,single,single-post,postid-3431,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Novetats FotoDUN per arrencades de vinya i PAE

Novetats FotoDUN per arrencades de vinya i PAE

Us informem que com a mesura d’adaptació davant la situació provocada per la Covid-19, i per tal de facilitar al màxim i sobretot no aturar tràmits necessaris per tal de poder desenvolupar activitats agrícoles, s’ha incorporat la utilització de fotografies geo-etiquetades fetes amb l’eina FotoDUN per arrencades de vinya i PAE (Producció Agrària Ecològica):

  • Reconeixement d’inici de conversió en PAE
  • Comunicacions d’arrencades TOTALS de vinya

Amb aquests nous tràmits, els viticultors que hagin presentat una comunicació d’arrencada TOTAL de vinya o els agricultors que hagin presentat una sol·licitud de reconeixement d’inici de conversió en PAE, podran utilitzar l’eina fotoDUN per tal d’acreditar les actuacions, sense haver d’esperar que un tècnic d’una oficina comarcal hagi de fer una visita per fer les comprovacions.

Hem incorporat al Manual de FotoDUN les indicacions a seguir en aquest casos (diapositives 30 i 31). Enllaç al manual actualitzat.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies