Termini DUN2020 fins el 15 de juny i termini de modificacions fins el 30 de juny - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3409
post-template-default,single,single-post,postid-3409,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Termini DUN2020 fins el 15 de juny i termini de modificacions fins el 30 de juny

Termini DUN2020 fins el 15 de juny i termini de modificacions fins el 30 de juny

S’ha publicat el Reglament de la Comissió que permet als estats ajornar el termini de sol·licitud única fins el 15 de juny i el termini de modificacions fins el 30 de juny i el Ministeri ja està treballant en la publicació de la norma que fixarà a tot el territori de l’estat l’ajornament fins aquestes dates.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies