Ajuts a la gestió forestal sostenible - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3463
post-template-default,single,single-post,postid-3463,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ajuts a la gestió forestal sostenible

Ajuts a la gestió forestal sostenible

El Consorci Forestal de Catalunya ens informa que el termini de presentació de sol·licitud d’ajuts està obert per les següents convocatòries:

Ajuts a la gestió forestal sostenible. Actuacions silvícoles de millora i camins en finques de titularitat privada.

Són beneficiaris d’aquest ajut:

Les persones físiques o jurídiques titulars de terrenys forestals privats i les seves associacions.

Entitats locals titulars de terrenys forestals i les seves associacions. Els Consells Comarcals poden sol·licitar els mateixos conceptes que els ens locals sempre que es tracti de projectes d’àmbit supramunicipal i que comptin amb l’autorització dels titulars dels terrenys.

Presentació de sol·licituds: fins a 15 dies a partir de l’endemà de la pèrdua de vigència de l’estat d’alarma declarat mitjançant el Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada pel COVID19, o les seves pròrrogues.

Certificacions parcials no definitives: fins al 31 de maig de 2021, inclòs.

Finalització de treballs: fins al 30 de setembre de 2021, inclòs.

Justificació de treballs: fins al 15 d’octubre de 2021, inclòs.

Més informació

Ajuts per a redacció i revisió d’instruments d’Ordenació Forestal (PTGMF, PSGF, PTGMFc) en finques de titularitat privada.

Poden concórrer a aquesta convocatòria les entitats locals titulars de terrenys forestals i les seves associacions. En el cas dels consells comarcals, respecte de tots els conceptes que, com a titulars dels terrenys, poden sol·licitar els ens locals, sempre que es tracti de projectes d’àmbit supramunicipal i que comptin amb l’autorització dels titulars dels terrenys. També les persones físiques o jurídiques titulars de terrenys forestals privats i les seves associacions.

Presentació de sol·licituds: a partir de l’endemà de la seva publicació al DOGC i fins a 15 dies a partir de l’endemà de la pèrdua de vigència de l’estat d’alarma declarat mitjançant el Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada per la COVID19, o les seves pròrrogues.

Finalització de les actuacions: 30 de setembre de 2021, inclòs.

Justificació: fins el 15 d’octubre de 2021, inclòs.

Més informació

Ajuts per al foment de la contractació d’assegurances forestals.

L’objectiu de la convocatòria és subvencionar la contractació d’assegurances per cobrir les pèrdues produïdes per incendi, llamp, explosió i caiguda d’aeronau en terrenys forestals arbrats de titularitat privada que tinguin aprovat i vigent un instrument d’ordenació forestal (IOF).

Termini de presentació de sol·licituds: fins a dos mesos a partir de l’endemà de la pèrdua de vigència de l’estat d’alarma declarat mitjançant el Decret 463/2020, de 14 de març (i les seves pròrrogues).

Més informació

Nota: Aquest any s’ha avançat la convocatòria d’aquest ajut. El podeu demanar fins i tot sense haver contractat encara la pòlissa d’assegurança.

Ajuts per a reforestacions i producció de tòfona en finques de titularitat privada.

Destinats a persones físiques o jurídiques titulars de terrenys forestals privats i les seves associacions.

Per a les reforestacions i la producció de tòfona i pinyó, també les entitats locals titulars de terrenys forestals i les seves associacions.

Termini de sol·licitud: 15 dies a comptar des de l’endemà de la pèrdua de vigència del Reial decret 463/2020, pel COVID-19, o les seves pròrrogues.

Finalització de treballs: 15 de novembre de 2021, inclòs.

Justificació: 30 de novembre de 2021, inclòs.

Més informació 

Recordeu que només mentre duri l’estat d’alarma la sol·licitud d’ajuts es pot fer amb signatura manual

Com sabeu, totes les sol·licituds d’ajuts a l’Administració s’han de presentar obligatòriament de forma telemàtica i signats electrònicament pel sol·licitant. No obstant, de forma excepcional i mentre duri l’estat d’alarma, s’acceptaran sol·licituds de formularis sense signatura electrònica.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies