Surt publicada una nova Instrucció Tècnica Complementària, la ITC.SP 140:2020, sobre la consideració de sortida de planta en establiments d’ús industrial - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3570
post-template-default,single,single-post,postid-3570,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Surt publicada una nova Instrucció Tècnica Complementària, la ITC.SP 140:2020, sobre la consideració de sortida de planta en establiments d’ús industrial

Surt publicada una nova Instrucció Tècnica Complementària, la ITC.SP 140:2020, sobre la consideració de sortida de planta en establiments d’ús industrial

Objecte

És objecte d’aquesta instrucció definir les condicions que han de complir les sortides d’evacuació de les activitats industrials que comuniquen diferents sectors per tal de poder-les considerar sortida de planta.

 

En el següent enllaç podeu consultar la ITC:

SP140_Sortida_de_planta_RSCIEI

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies