Ajuts per a l’adquisició conductímetres per cisternes o basses de purins - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3590
post-template-default,single,single-post,postid-3590,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ajuts per a l’adquisició conductímetres per cisternes o basses de purins

Ajuts per a l’adquisició conductímetres per cisternes o basses de purins

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 15 d’octubre de 2020

Objecte

Els ajuts tenen per objecte millorar la gestió agrària i mediambiental dels purins generats a les explotacions ramaderes de Catalunya mitjançant alguna de les actuacions següents:

  • L’adquisició i instal·lació en cisternes d’aplicació de purí, o en basses de purí, d’equips de mesura de la concentració de nutrients (conductímetres o NIR).
  • L’adquisició i instal·lació en cisternes d’aplicació de purí d’equips electrònics de dosificació de l’aplicació de purins (cabalímetre i conductímetre).

 Adquisició dels equips

L’adquisició i la instal·lació dels equips s’han d’haver efectuat i pagat en el període comprès entre l’1 de gener de 2020 i el 15 d’octubre de 2020, i sempre amb anterioritat a la presentació de la sol·licitud.

Tipus i quantia dels ajuts

Actuacions de mesura de la concentració de nutrients:

Ajut fins al 60% de l’import de la inversió subvencionable, amb una inversió subvencionable màxima de:

  • 4.000 euros per conductímetre.
  • 30.000 euros per NIR (Near-Infrared Spectroscopy).

Actuacions d’equips electrònics de dosificació:

  • Ajut fins el 70% de l’import de la inversió subvencionable, amb una inversió subvencionable màxima de 8.800 euros.

En tots els casos, l’import de l’ajut no pot superar els 15.000 euros per persona beneficiària.

Ajuts de minimis

Aquests ajuts se sotmeten al Reglament (UE) 1408/2013 de la Comissió, de 18 de desembre de 2013, relatiu a l’aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea als ajuts de minimis en el sector agrícola, segons el qual el total d’ajuts de minimis concedits a una persona beneficiària no podrà excedir els 20.000 euros bruts durant l’exercici fiscal en curs i els dos exercicis fiscals anteriors, i sense que s’incrementi el llindar establert per Estat membre.

Resolució ARP/1688/2020, de 10 de juliol, per la qual es convoquen els ajuts de minimis per a l’adquisició d’equips de mesura de la concentració de nutrients i/o equips electrònics de dosificació en cisternes d’aplicació de purí porcí corresponents a l’any 2020

Ordre ARP/115/2020, de 6 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts de minimis a l’adquisició i instal·lació d’equips de mesura de la concentració de nutrients i/o equips electrònics de dosificació en cisternes d’aplicació de purí o en basses de purí.

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies