ampliació termini de presentació de la DAN - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3611
post-template-default,single,single-post,postid-3611,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

ampliació termini de presentació de la DAN

ampliació termini de presentació de la DAN

S’ha publicat al DOGC (núm. 8259), l’ORDRE ARP/187/2020, de 27 d’octubre, per la qual s’amplien els terminis de presentació de la declaració anual de gestió de dejeccions ramaderes i altres fertilitzants nitrogenats i de la declaració anual per l’aplicació del mètode del balanç de nitrogen, i es modifica l’annex 2 del Decret 153/2019, de 3 de juliol, de gestió de la fertilització del sòl i de les dejeccions ramaderes.

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/AppJava/PdfProviderServlet?documentId=885264&type=01&language=ca_ES

En aquesta Ordre s’estableix:

  • L’ampliació del termini de presentació de la Declaració Anual de Nitrogen (DAN) fins al 20 de gener de l’any següent al període que es declara.
  • L’ampliació del termini de presentació de la declaració anual per l’aplicació del mètode del balanç de nitrogen en granja (BNG) fins al 15 de gener de l’any següent al període que es declara.
  • La modificació de l’article 4.b de l’annex 2.2 del Decret 153/2019, que fa referència a les característiques constructives de les noves basses d’emmagatzematge de productes líquids o semi líquids.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies