Allargament del termini de presentacions de la DAN - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3646
post-template-default,single,single-post,postid-3646,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Allargament del termini de presentacions de la DAN

Allargament del termini de presentacions de la DAN

Excepcionalment, per la campanya 2019-2020, el termini s’ha allargat fins al 26 de gener de 2021.

La greu situació causada per la COVID-19 que estem vivint ha afectat molt a la mobilitat de les persones i ha provocat una gran dificultat a l’hora de fer certes actuacions, que en el cas de la DAN 2020 son sovint presencials, fet que està alentint molt la seva presentació. Davant de la possibilitat que no es puguin presentar totes les DANs en el termini establert degut a les dificultats generades per aquesta situació d’excepcionalitat esdevinguda arran de l’epidèmia del coronavirus, s’ha decidit que, a partir del 27 de gener l’aplicació DAN continuarà oberta fins el 15 de juny de 2021, per bé que temporalment no estarà operativa l’opció de “Finalitzar declaració”. En aquest període es podran elaborar DANs, que quedaran en esborrany. Més endavant s’habilitarà el període comprès entre el 16 i el 30 de juny per tal de poder presentar (finalitzar) les DANs. Es considerarà que la DAN vàlida serà la darrera que s’hagi presentat, fins i tot en el cas que la darrera versió es presenti fora de termini. El següent quadre resumeix els diferents períodes a que s’ha fet esment anteriorment.

 
Períodes DAN2020 Inici Final Presentació DAN
Presentació dins de termini 1 d’octubre de 2020 26 de gener de 2021
Aplicació oberta per elaborar esborranys de la DAN 27 de gener de 2021 15 de juny de 2021 No
Presentació fora de termini de la DAN 16 de juny de 2021 30 de juny de 2021 SÍ (també es podran elaborar esborranys)

Manual de la DAN

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies