INSTRUCCIÓ TÈCNICA DE VERIFICACIÓ PERIÒDICA DELS SISTEMES D’EMMAGATZEMATGE DE DEJECCIONS - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3639
post-template-default,single,single-post,postid-3639,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

INSTRUCCIÓ TÈCNICA DE VERIFICACIÓ PERIÒDICA DELS SISTEMES D’EMMAGATZEMATGE DE DEJECCIONS

INSTRUCCIÓ TÈCNICA DE VERIFICACIÓ PERIÒDICA DELS SISTEMES D’EMMAGATZEMATGE DE DEJECCIONS

EL DARP PUBLICA LA SEGONA VERSIÓ DE LA  INSTRUCCIÓ TÈCNICA DE VERIFICACIÓ PERIÒDICA DELS SISTEMES D’EMMAGATZEMATGE DE DEJECCIONS

Aquesta nova versió s’ajusta més a les actuacions que es consideren viables per realitzar els treballs de verificació, especialment per a les basses impermeabilitzades amb làmina plàstica, que no caldrà que estiguin completament buides sempre i quan el nivell de buidat sigui suficient per assolir els objectius de la verificació que estableix el Decret 153/2019 de de 3 de juliol, de gestió de la fertilització del sòl i de les dejeccions ramaderes i d’aprovació del programa d’actuació a les zones vulnerables en relació amb la contaminació per nitrats que  procedeixen de fonts agràries. Igualment, s’ha posat èmfasi en els dipòsits soterrats que són especialment difícils de verificar.

En breu es publicarà a la web del DARP un llistat de preguntes freqüents per ajudar a resoldre els problemes pràctics que es troben a l’hora de realitzar aquestes verificacions. Així mateix, s’està treballant en l’elaboració d’una guia per la instal·lació de piezòmetres a les basses de purins, per aquells casos en que es vulgui emprar aquesta tècnica com a mitjà per verificar la impermeabilitat de la bassa.

DARP: Instrucció Tècnica

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies