AJUT PELS DANYS OCASIONATS EN RELACIÓ A LA TEMPESTA FILOMENA - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3679
post-template-default,single,single-post,postid-3679,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

AJUT PELS DANYS OCASIONATS EN RELACIÓ A LA TEMPESTA FILOMENA

AJUT PELS DANYS OCASIONATS EN RELACIÓ A LA TEMPESTA FILOMENA

El Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació informa que l’ajut per l’afectació de la tempesta Filomena -del passat mes de gener- en oliveres serà només per agricultors professionals.

Mentre encara no s’ha publicat l’ajut, s’ha posat en disposició un document de declaració de responsabilitat per fer inventari dels danys causats a les oliveres per la tempesta Filomena ocorreguda el passat mes de gener de 2021.

Els agricultors professionals afectats han d’omplir aquesta declaració responsable dels danys provocats, que s’haurà de presentar a les oficines del DARP, i també hauran de fer fotografies georeferenciades dels terrenys amb oliveres danyades.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies