Ajuts a Comunitats de regants per millora i modernització xarxes de regadius - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3707
post-template-default,single,single-post,postid-3707,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ajuts a Comunitats de regants per millora i modernització xarxes de regadius

Ajuts a Comunitats de regants per millora i modernització xarxes de regadius

S’ha publicat al DOGC (núm. 8418 de 26 de maig de 2021) la RESOLUCIÓ ARP/1578/2021, de 20 de maig, per la qual es convoquen els ajuts corresponents a l’any 2021 destinats a les comunitats de regants per a la millora i modernització de les xarxes de regadius en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 (operació 04.03.02) (ref. BDNS 565408).

El termini de presentació de sol·licituds serà de 4 mesos que computa des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Documentació relacionada:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies