Oberta nova convocatòria d'ajuts per a la retirada de materials que continguin amiant - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3768
post-template-default,single,single-post,postid-3768,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Oberta nova convocatòria d’ajuts per a la retirada de materials que continguin amiant

Oberta nova convocatòria d’ajuts per a la retirada de materials que continguin amiant

Organisme atorgant      

GENERALITAT DE CATALUNYA – DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT

Agència de Residus de Catalunya

Objecte

Obrir la convocatòria per l’any 2021 de subvencions en règim de concurrència competitiva, destinada a ens locals, administracions públiques i empreses sense ànim de lucre per a la retirada de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant, ubicats a l’àmbit territorial de Catalunya.

La finalitat de la subvenció és promoure i fomentar la retirada de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant, i procurar que aquesta retirada s’efectuï amb les òptimes condicions, amb la finalitat última de millora ambiental i de la minimització del risc que aquest material comporta per a la salut pública.

Beneficiaris

Es consideraran beneficiaris i podran acollir-se als ajuts per a la retirada i gestió dels residus d’amiant els propietaris de béns immobles que continguin elements d’amiant procedents de la construcció que impulsin la seva retirada, que tinguin la condició d’administracions públiques de Catalunya i entitats sense ànim de lucre de Catalunya (fundacions, associacions,etc.).

Despeses subvencionables

Específicament la despesa subvencionable abasta els conceptes de retirada, transport i tractament dels residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant.

Característiques

L’import de l’ajut inclou la retirada, el transport d’amiant efectuat per les empreses inscrites al RERA, així com la gestió i tractament dels residus d’amiant mitjançant les empreses inscrites al Registre general de persones gestores de residus de Catalunya (RGPGRC).

Termini de presentació

Des del 2 de novembre de 2021 fins el 31 de desembre de 2021.

Normativa         

Resolució ACC/3212/2021 de 25 d’octubre

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies