AJUTS A LA REESTRUCTURACIÓ I/O RECONVERSIÓ DE LA VINYA CAMPANYA 2022-2023 - Asolgrup | Enginyeria i Serveis
3777
post-template-default,single,single-post,postid-3777,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

AJUTS A LA REESTRUCTURACIÓ I/O RECONVERSIÓ DE LA VINYA CAMPANYA 2022-2023

AJUTS A LA REESTRUCTURACIÓ I/O RECONVERSIÓ DE LA VINYA CAMPANYA 2022-2023

Es convoquen els ajuts a la reestructuració i/o reconversió de la vinya corresponents a la campanya 2022-2023, per les vinyes destinades a la producció de raïm per a vinificació.

Es podran acollir a l’ajut les persones que en el moment de la sol·licitud siguin titulars de les parcel·les a reestructurar i/o reconvertir, i que les destinin o desitgin destinar-les a la producció de raïm per a vinificació.

Accions subvencionables:

  • Replantació de vinya
  • Reconversió varietal
  • Millora de les tècniques de gestió de vinyes.

Requisits

Les persones beneficiàries de l’ajut a la reestructuració i/o reconversió de la vinya estan obligades a respectar en la seva explotació, durant els tres anys següents al primer pagament de l’ajut, els requisits legals de gestió i les bones condicions agràries i mediambientals que s’estableixen.

– La superfície total reestructurada o reconvertida dins el marc d’una sol·licitud de reestructuració i reconversió de la vinya no pot ser inferior a 0,5 hectàrees.

La sol·licitud a l’ajut de reestructuració i/o reconversió de la vinya es presentarà a través de la DUN2022.

La comunicació de finalització de les operacions per part d’una persona beneficiària i la sol·licitud del pagament corresponent s’hauran de presentar abans del 31 de juliol de la campanya indicada a la sol·licitud. Tanmateix, per a les sol·licituds dels darrers anys del període 2019-2023, la comunicació de plantació no es podrà presentar més tard del 31 de juliol de 2023.

Normativa

Convocatòria (DOGC núm. 8621 de 08.03.2022)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies